Nieuws

Automatisch advertenties plaatsen met CycleSoftware

Veel fietsenwinkels maken gebruik van Marktplaats.nl om te adverteren. Met de nieuwe Advertentie Module kunnen CycleSoftware-gebruikers vanaf nu automatisch advertenties van nieuwe of tweedehands fietsen aanmaken voor Marktplaats.nl.

Hierdoor wordt het adverteren van nieuwe en gebruikte tweewielers op Marktplaats eenvoudiger en efficiënter dan ooit tevoren. En het beste van alles? Dit gebeurt volledig automatisch vanuit CycleSoftware!

‘We merkten in het werkveld dat het ondernemers veel tijd kost om advertenties van fietsen te plaatsen op Marktplaats.nl. Daarom zijn wij aan de slag gegaan om hiervoor een advertentie module te ontwikkelen’, vertelt Jebbe Sluiter van CycleSoftware. ‘Daarmee kunnen onze klanten automatisch advertenties aanmaken en doorplaatsen naar Marktplaats.nl.’

De CS Advertentie Module biedt gebruikers ook de mogelijkheid om advertenties automatisch te verlengen en biedingen toe te staan. Het beheer van de advertenties vindt plaats vanuit CycleSoftware.

De voordelen van de CS Advertentie Module op een rijtje:

 • Volledig automatisch adverteren op Marktplaats.nl
 • Mogelijkheid tot automatisch verlengen van advertenties
 • Eenvoudig om merken te selecteren
 • In te stellen voor nieuwe en/of gebruikte tweewielers
 • Reserveer tweewielers direct vanuit CycleSoftware op Marktplaats.nl
 • Standaard kop- en voetteksten bij advertenties voor professionele uitstraling
 • Voeg eenvoudig beschrijvingen toe om advertenties aantrekkelijker te maken
 • De tweewieler wordt automatisch verwijderd bij verkoop
 • Advertenties kunnen ook te allen tijde handmatig worden verwijderd

De CS Advertentie Module is al te gebruiken voor 15,00 euro per maand. De advertentiekosten worden door Marktplaats.nl zelf in rekening gebracht.

Wil je meer weten over de CS Advertentie Module? Neem dan contact op met CycleSoftware via info@cyclesoftware.nl

Artikelbestand NB Care toegevoegd in CycleSoftware

Door toevoeging van het artikelbestand van NB Care kun je de fietsonderhoud producten van dit bedrijf vanaf nu eenvoudig terugvinden in CycleSoftware. NB Care biedt een complete lijn met hoogwaardige biologisch afbreekbare schoonmaakproducten, die niet alleen effectief zijn maar ook nog eens eenvoudig in gebruik. Klik voor meer informatie hier.

CycleSoftware voert inloggen met meervoudige authenticatie in

CycleSoftware biedt haar klanten sinds kort de optie om meervoudige authenticatie te gebruiken. Hiermee kunnen gebruikers van CycleSoftware hun account extra beveiligen.

Meervoudige authenticatie is een extra laag bescherming, boven op het wachtwoord. CycleSoftware gebruikers die meervoudige authenticatie hebben ingeschakeld, krijgen na het inloggen met hun gebruikersnaam en wachtwoord een verificatiecode om toegang te krijgen tot hun CycleSoftware account. De meervoudige authenticatie kan worden ingesteld via een app, mail of sms. Hierdoor kunnen voortaan alleen nog bevoegde gebruikers inloggen op het CycleSoftware-account.

 • Enkele voordelen van meervoudige authenticatie op een rijtje:
 • Verhoogt de veiligheid van je account
 • Verkleint de kans op ongewenste inlogpogingen
 • Laat enkel bevoegde gebruikers inloggen
 • Als je wachtwoord is gestolen kan er toch niet ingelogd worden

Vernieuwde koppeling met Oxford fietsen en VDB Parts

De koppeling van Oxford fietsen en VDB Parts met CycleSoftware is vernieuwd en uitgebreid. Hierdoor is het vanaf nu mogelijk om de actuele voorraad in te zien en rechtstreeks bestellingen te plaatsen. Verder kunnen pakbonnen voortaan ook worden ingescand, zodat orders niet meer handmatig hoeven te worden ingevoerd maar direct kunnen worden ingelezen.

Oxford Bikes is door de jaren heen uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de Belgische fietsbranche en produceert in Sint-Niklaas al drie generaties lang een breed gamma recreatieve en elektrische fietsen in alle soorten en maten. CEO’s Mario Rottier en Nicolas Vandeleur maken nu volop werk van de optimalisatie/digitalisatie van alle processen.

Naast de productie van fietsen is VDB Parts een groothandel die rijwielzaken voorziet van duizenden onderdelen. Deze onderdelen worden binnen 24 uur geleverd aan klanten. ‘Wij hebben begin dit jaar ons ERP-systeem en onze webshops vernieuwd. Verder hebben wij ook ons magazijn opnieuw ingericht’, vertelt Sebbe Aerts van Oxford Bikes. ‘Nu de koppeling met CycleSoftware is aangepast, zijn we druk bezig om onze klantvriendelijkheid verder te optimaliseren. Zo wordt het bestelproces voor onze klanten nog eenvoudiger. Daarnaast werken we achter de schermen hard om de koppeling tussen Oxford Bikes en Velopass.be in CycleSoftware te integreren. Alle nieuwe Oxford e-bikes beschikken intussen over een Velopass ID waardoor elke fiets een digitaal paspoort heeft.. We hopen door deze realisaties in de toekomst verder te kunnen groeien.’

bicimondo campagnolo

CS Handheld betalingen

Samen met onze partner Pay hebben we een functie ontwikkeld om betalingen te kunnen verwerken op de CS Handheld. We verwachten dat veel rijwielzaken hier blij van worden. Veel van onze klanten werken al met de CS Handheld. Via de nieuwe functie is het nu dus mogelijk om contactloos te laten betalen, zonder dat je hierbij een betaalterminal nodig hebt.

De nieuwe functie werkt super eenvoudig. De klant hoeft alleen zijn pasje of mobiele telefoon tegen de CS Handheld houden om te betalen. Er is dus geen mobiele betaalautomaat meer nodig. Zodra de betaling is afgerond, kan een kassabon worden geprint of een digitaal betaalbewijs naar de klant worden gemaild.

Naast het faciliteren van betalingen biedt CS Handheld een scala aan handige functies die de operationele efficiëntie verder verhogen. Van het invoeren van reparaties tot het beheren van voorraad en het snel wisselen tussen filialen, CS Handheld biedt een alles-in-één oplossing voor rijwielzaken om hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en te verbeteren.

Deze nieuwe betalingsfunctie is met name relevant voor rijwielzaken die haal- en brengservices aanbieden, mobiele fietsenmakers zijn, extra kassa’s nodig hebben of betrokken zijn bij evenementen waar snelle en gemakkelijke betalingen essentieel zijn.

CS Handheld betalingen is nu beschikbaar voor alle klanten van CycleSoftware. Het bedrijf probeert de manier waarop rijwielzaken transacties afhandelen te verbeteren en hun klanten beter van dienst te zijn.

bicimondo campagnolo

Velopass

Rijwielzaken vinden goede service voor hun klanten belangrijk. Velopass helpt rijwielzaken om het beheer van hun fietsen te vereenvoudigen en tegelijkertijd de klantervaring te versterken.

Wat is het? Velopass is een digitale fiets-ID, die fietswinkels helpt bij het beheren van hun fietsen en de klantenbinding te verhogen. Inmiddels werkt Velopass samen met meer dan 900 fietsdealers in Nederland, België en Frankrijk, maar ook met verzekeraars, leasemaatschappijen en fietsmerken waaronder Oxford, Thompson, Venturelli, en Specter.

CycleSoftware was in 2022 de eerste partij die een koppeling maakte met Velopass.

Door die koppeling kunnen fietsen eenvoudig en uniform gecodeerd worden. Zodra een Velopass ID (QR-code) gekoppeld wordt aan een fiets, worden de gegevens automatisch geregistreerd in Velopass. De eigenaar krijgt vervolgens een digitaal paspoort om zijn eigendom te beveiligen.

Rijwielzaken kunnen zelf een Velopass ID aanbrengen op fietsen. Via een koppeling met hun kassasysteem worden alle gegevens over de fiets automatisch in Velopass geregistreerd zonder extra werk.

Indien de fiets van de fabrikant reeds voorzien is van een Velopass of indien een onbekende fiets voor onderhoud komt, kun je met CycleSoftware de Velopass code scannen. De fietsgegevens komen dan automatisch in het kassasysteem, wat veel tijd bespaart.

‘Door deze samenwerking kunnen rijwielzaken het beheer van hun fietsen sterk vereenvoudigen en de klantervaring verbeteren’, zegt Helene Gaspar van Velopass. ‘Zo kunnen zij hun fietsen vanuit CycleSoftware automatisch registreren in Velopass, waardoor een dubbele registratie niet meer nodig is. Na het scannen van de QR-code kunnen de gegevens van de betreffende fiets in CycleSoftware direct worden bijgewerkt. Sinds kort kunnen rijwielzaken via de webshop van CycleSoftware ook direct Velopass stickers bestellen.’

Gaspar benadrukt de fijne samenwerking met CycleSoftware. ‘Van onze klanten horen wij regelmatig dat de integratie met CycleSoftware erg goed functioneert en hen veel werk uit handen neemt. Daar zijn wij blij mee. Wij willen doorgroeien en tevreden klanten zijn de beste ambassadeurs.’

bicimondo campagnolo

Doleweerd groothandel

Door een vernieuwde leverancierskoppeling met Doleweerd groothandel kunnen rijwielzaken die werken met CycleSoftware vanaf nu nog makkelijker onderdelen en accessoires bestellen bij de groothandel uit Oss.

Door de vernieuwde koppeling hebben klanten vanaf nu inzicht in de actuele voorraad van Doleweerd. Daarnaast is het voortaan ook mogelijk om pakbonnen te scannen en via CycleSoftware reguliere bestellingen en dropshipments te plaatsen, die rechtstreeks worden doorgestuurd naar de klant.

Doleweerd in Oss is al ruim 40 jaar specialist in onderdelen en accessoires voor bromfietsen en scooters.‘Wij willen onze klanten zo veel mogelijk ontzorgen’, vertelt Bo Bergmans van Doleweerd. ‘Daarom vinden wij het belangrijk om naar hen te luisteren en denken we proactief mee met hen om het bestellen van onderdelen en accessoires zo makkelijk mogelijk te maken.’

Hij is blij met de vernieuwde leverancierskoppeling met CycleSoftware. ‘Veel van onze klanten werken al met CycleSoftware. Deze nieuwe koppeling past daarom uitstekend in onze visie om klanten zo veel mogelijk te ontzorgen. Ik hoop dat dit rijwielzaken verder in het zadel helpt om in de toekomst nog meer zaken met ons te gaan doen.’

bicimondo campagnolo

Versterkingen voor CycleSoftware

Met deze vier nieuwe gezichten bij CycleSoftware kunnen we nog meer fietsenwinkels vlot helpen. Graag stellen we ze je aan je voor!

Joppe de Heij (foto 1):
Na zijn opleiding marketing communicatie te hebben afgerond en jaren wedstrijden gefietst te hebben, blijft Joppe als support-medewerker bij CycleSoftware werkzaam in de fietsbranche.

Angelique Hendriks (foto 2):
Doordat zij zelf jarenlang een eigen rijwielzaak heeft gehad, weet Angelique wat er speelt op de werkvloer in een fietsenwinkel. Die kennis gaat zij nu inzetten op onze support-afdeling om klanten te ondersteunen.

Thomas van der Slot (foto 4):
Na een studie Informatica en enkele jaren bij een onderwijsuitgeverij te hebben gewerkt als full-stack developer, gaat Thomas zijn kennis nu inzetten op de development-afdeling van CycleSoftware.

Geertje Regoor – de Vries (foto 3):
Onze support-afdeling kan sinds kort rekenen op de ervaring van Geertje, die over de nodige ervaring beschikt op gebied van het leveren van ondersteuning.

bicimondo campagnolo

Nieuwe koppeling BiciMondo met CycleSoftware

Goed nieuws voor rijwielzaken met een passie voor Italiaanse merken: door de koppeling van de Italiaanse racespecialist BiciMondo met CycleSoftware kunnen zij voortaan makkelijk bestellingen plaatsen bij het bedrijf dat in 2024 zijn 13-jarig bestaan viert.

BiciMondo is onder meer distributeur van de Italiaanse wielermerken Campagnolo, Deda Elementi en Barbieri. Verder is het bedrijf exclusief importeur van De Rosa fietsen voor de Benelux. ‘Via de koppeling met CycleSoftware willen wij het nog makkelijker maken om inzicht te geven in prijzen en beschikbaarheid’, vertelt Wouter Mous, samen met zijn compagnon Marcel Remijn eigenaar van BiciMondo.

‘Ons bedrijf is volledig gespecialiseerd in advies, service en distributie van Italiaanse kwaliteitsonderdelen en -racefietsen in het midden en hoger segment en is daarnaast in 2022 aangesteld als officieel Service Center voor Campagnolo. Door de jaren heen is er bij veel rijwielzaken helaas het idee ontstaan dat Campagnolo-onderdelen lastig te leveren zijn. Via de koppeling met CycleSoftware kunnen ondernemers altijd direct zien welke artikelen wij op voorraad hebben en kunnen zij eenvoudig bestellen waarna wij dagelijks FRANCO leveren (ongeacht de ordergrootte). We geloven in persoonlijk contact en samenwerkingen voor de lange termijn en doen ons best om met goed technisch advies de specialistische merken uit ons productgamma in de markt te zetten.’

Kik Cycleparts

Breng een bezoek aan CycleSoftware tijdens Velofollies

Ga jij op 19, 20 of 21 januari 2024 naar de Velofollies in het Belgische Kortrijk? Kom dan ook naar de stand van CycleSoftware (stand 129).

We geven je vijf goede redenen om onze stand te bezoeken:

 • Maak kennis met ons enthousiaste team.
 • Krijg persoonlijk advies over hoe je in jouw winkel nog meer uit CycleSoftware kunt halen.
 • Laat je informeren over onze nieuwste functies en ontdek zelf de voordelen die dit voor jouw winkel kan hebben.
 • CycleSoftware is ook beschikbaar in Frans en Engels. Tijdens Velofollies staan wij al onze klanten in hun eigen taal te woord.
 • Kom langs en geniet van een heerlijke kop verse koffie uit onze eigen Rocket-machine.

Openingstijden van Velofollies in Kortrijk Xpo:

Vr 19 januari 2024: van 10.00 uur tot 21.00 uur
Za 20 januari 2024: van 10.00 uur tot 18.00 uur
Zo 21 januari 2024: van 10.00 uur tot 18.00 uur

Kijk voor meer info en tickets op www.velofollies.be

Kik Cycleparts

CycleSoftware maakt koppeling met Kik Cycleparts

Kik Cycleparts bestaat al sinds 1937 en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een totaal leverancier van fietsonderdelen voor de tweewielerbranche in binnen- en buitenland. Het bedrijf heeft een assortiment van zo’n 10.000 verschillende producten die uit voorraad leverbaar zijn. Door eigen transport en samenwerking met betrouwbare transporteurs zorgt het bedrijf voor een snelle levering van de bestelde producten.

Klanten die via CycleSoftware producten willen bestellen bij KIK, kunnen hiervoor de koppeling aanvragen. Zodra de aanvraag is verwerkt, kunnen zij aan de slag om bestellingen te plaatsen.

Nieuwe website CycleSoftware staat live!

Na enkele jaren vonden wij het hoog tijd om onze website te vernieuwen! De website heeft een compleet nieuwe lay-out gekregen. Zo zijn bijvoorbeeld alle knoppen en menu’s gemoderniseerd en zijn er nieuwe pagina’s toegevoegd om jou nog beter van informatie te kunnen voorzien.

Het team van CycleSoftware is versterkt met Astrid Koomen

Astrid: “Na jaren werkzaam te zijn geweest in de logistieke sector heb ik nu de overstap gemaakt naar CycleSoftware. Mijn interesses liggen in het verbeteren en optimaliseren van processen en ik kijk er naar uit om projecten binnen CycleSoftware te gaan begeleiden. Naast mijn werk maak ik graag een ritje op mijn gravelfiets, trek ik baantjes in het zwembad of maak ik mijn handen vuil in de tuin.”

CycleSoftware en FietsZeker verbeteren koppeling

Bij FietsZeker is het vanaf nu mogelijk om zowel verzekeringen als servicepakketten (SOG) volledig af te sluiten in CycleSoftware.
Daarnaast kunnen dealers vanaf nu ook premieberekeningen doen in het CycleSoftware programma. Het gebruiksgemak voor rijwielspecialisten is door de nieuwe koppeling enorm verbeterd.

FietsZeker biedt een unieke combinatie van verzekeringen én service- en onderhoudspakketten voor rijwielspecialisten. Verzekeringen worden aangeboden in samenwerking met Allianz, één van de grootste verzekeraars ter wereld.

Voor meer informatie over FietsZeker bekijk deze pagina: https://fietszeker.nl/voor-rijwielspecialisten/

Aanmelden als dealer? Ga naar: https://fietszeker.nl/contact/ of bel naar: Duco de Vreugd 06-12136402

CycleSoftware gekoppeld met ICC

Distributeur International Cycle Connection (ICC) maakt de koppeling met CycleSoftware. ICC is binnen de Benelux onder meer verantwoordelijk voor de merken Campagnolo, Deda Elementi, Feedback Sports en Seasucker.

 

Door de koppeling met CycleSoftware wordt het voor klanten van ICC eenvoudiger om bestellingen te plaatsen, orders te verwerken en artikelinformatie op te vragen. Ook kunnen zij via CycleSoftware real-time actuele voorraadinformatie ophalen. Daarnaast zijn door deze koppeling nu de artikelbestanden van onder andere Campagnolo, Deda Elementi, Feedback Sports, SeaSucker, Split Second en idmatch beschikbaar in CycleSoftware.

Ontzorgd

De samenwerking met CycleSoftware is voor ICC, dat drie jaar geleden transformeerde van agentschap naar distributeur, een logische stap. ‘Voor ons is het belangrijk dat klanten zo veel mogelijk worden ontzorgd. CycleSoftware is een toonaangevende partij in de branche en deze koppeling maakt het order- en orderafhandelingsproces voor onze dealers een stuk eenvoudiger’, vertelt eigenaar Francis Pollet van ICC. ‘Vooral het inlezen van de pakbon van binnenkomende goederen bespaart dealers veel tijd.’

Stap voorwaarts

Volgens Jebbe Sluiter van CycleSoftware is de koppeling zowel voor klanten van ICC als voor klanten van CycleSoftware een mooie stap voorwaarts. ‘We groeien nog altijd in de Benelux en kregen ook steeds meer verzoeken om een koppeling te maken met ICC’, vertelt Sluiter. ‘Doordat ICC en haar merken nu gekoppeld zijn met het kassasysteem van CycleSoftware wordt het voor dealers een stuk eenvoudiger om orders te plaatsen en te verwerken.’

CycleSoftware gekoppeld met Laka

Als gespecialiseerde verzekeraar biedt Laka Nederland uitgebreide dekking voor sportieve fietsen en e-bikes, met flexibele polisvoorwaarden en aantrekkelijke premies. Laka heeft een innovatieve benadering van verzekeringen, waarbij de premies worden gebaseerd op de daadwerkelijke schadeclaims van klanten. Hierdoor kunnen klanten profiteren van eerlijke premies en transparante verzekeringsvoorwaarden.

“Wij zijn verheugd om Laka toe te voegen aan onze verzekeringskoppelingen binnen CycleSoftware”, zegt Jebbe Sluiter, van CycleSoftware. “Laka heeft een uitstekende reputatie als verzekeraar voor sportieve fietsen, e-bikes en bakfietsen, en we zijn ervan overtuigd dat onze fietswinkelklanten zullen profiteren van de toevoeging van Laka aan ons platform. Dit stelt hen in staat om hun klanten nog beter te bedienen en een naadloze ervaring te bieden tijdens het verkoopproces.”

Voor meer informatie over Laka en de manier waarop je je kan aanmelden, ga naar https://laka.co/nl/partner-worden

Kom jij ons team versterken?

We zoeken versterking op onze supportafdeling. Ben jij diegene die wij zoeken? Kijk voor meer informatie op onze vacaturepagina.

Zien we je op het Nieuwsfiets B2B festival?

Op 12 en 13 februari is CycleSoftware aanwezig op het NieuwsFiets.nu B2B Festival. Het NieuwsFiets.nu B2B Festival is een ‘dealer only’ event en dus uitsluitend toegankelijk voor mensen die een fietsenzaak hebben of in de fietsbranche werkzaam zijn. Het evenement is niet toegankelijk voor consumenten. Je vindt CycleSoftware op stand B.15.

Openingstijden:
Zondag 12 februari 2023 10:00 – 19:00 uur
Maandag 13 februari 2023 10:00 – 17:00 uur

Adres:
De Brabanthallen – Hal 3
Diezekade 2, Den Bosch

Kom jij ook naar Velofollies?

20, 21 en 22 januari staat CycleSoftware samen met Cees & Co op de Velofollies. Velofollies wordt georganiseerd in de Xpo in Kortrijk en is Dé beurs voor iedere wielerliefhebber en winkelier uit de fietsenbranche.
Kom jij ook? We zien je graag bij stand 129!

Bestel je toegangskaarten via onderstaande link
https://www.velofollies.be/nl/plan-je-bezoek/tickets/

Openingstijden en adres:
Vrijdag 20 januari 2023: van 10u tot 21u
Zaterdag 21 januari 2023: van 10u tot 18u
Zondag 22 januari 2023: van 10u tot 18u

Adres:
Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk (België)

Maak kennis met Sterre

‘Hi allemaal, Mijn naam is Sterre en ik ben onlangs gestart bij CycleSoftware.

Ik heb net de Master Computer Science succesvol afgerond bij de Technische Universiteit Eindhoven en daarvoor heb ik daar ook de Bachelor Computer Science gedaan.

In mijn vrije tijd ben ik vaak aan het gamen, creatief bezig met tekenen of borduren en soms lees ik nog eens een boek.
Ik denk dat het ontwikkelen van CycleSoftware een interessante uitdaging is waarbij de gebruiksvriendelijkheid van groot belang is. Hierbij hoop ik het development team te kunnen versterken met het ontwikkelen van de technische kant van CycleSoftware.’

CycleSoftware backorder module

Backorder functie CycleSoftware creëert snel overzicht in bestelde tweewielers

In de huidige tijd waarin leveranciers niet altijd alle tweewielers op voorraad hebben, komt het regelmatig voor dat bestellingen in backorder worden geplaatst. Voor een ondernemer is het echter wel fijn om goed op de hoogte te blijven van de stand van zaken rond deze backorders.Met de backorder functie in CycleSoftware kun je met behulp van een template je backorders per leverancier invoeren in CycleSoftware. Zo houd je als ondernemer overzicht op de tweewielers die je hebt besteld en nog kunt verwachten.

Verder kun je eenvoudig wijzigingen aanbrengen als een verwachte leverdatum door je leverancier wordt aangepast. De backorder informatie van de volgende leveranciers wordt volledig automatisch bijgewerkt: Accell, Kruitbosch, Specialized.

Kenmerken backorder functie in CycleSoftware:

 • Je kunt per merk je backorder ingeven
 • Je gebruikt je eigen leveranciersbestand en definieert de juiste kolommen in CycleSoftware
 • Creëer snel inzicht in welke tweewielers je gaat ontvangen
 • Krijg overzicht in welke tweewielers zijn toegewezen aan een bestelling
 • Je hebt inzicht in verwachte levertijden
 • Je kunt je backorder overzicht eenvoudig exporteren
 • Communiceer de verwachte leverdatum van fietsen op je website
 • Tweewielers worden automatisch gereserveerd als ze worden toegevoegd aan een bestelling

Koppeling tussen Velopass en CycleSoftware

CycleSoftware heeft een koppeling gemaakt met het internationale fietsregister Velopass. Dit digitaal fietspaspoort zorgt voor een betere en makkelijkere identificatie en beveiliging van fietsen.

De koppeling tussen Velopass en CycleSoftware zorgt ervoor dat fietsen op een eenvoudige en uniforme manier gecodeerd kunnen worden. Op het moment dat een Velopasscode (QR-code) gekoppeld wordt aan een fiets, worden deze gegevens doorgestuurd naar Velopass. De eigenaar kan de QR-code scannen en zo aantonen dat de fiets zijn eigendom is.

Rijwielzaken kunnen zelf een Velopass chip aanbrengen op fietsen. Via een koppeling met hun kassasysteem kunnen alle gegevens over de fiets automatisch aan Velopass worden doorgegeven en is het rijwiel direct geregistreerd. Op het moment dat de fiets wordt verkocht, kan de klant de fiets direct op zijn naam zetten. Daarnaast kunnen ook consumenten hun fiets registreren via Velopass, waardoor deze op hun naam wordt gezet en zij als eigenaar geïdentificeerd kunnen worden.

Bij verlies of diefstal kan de eigenaar melden dat hij zijn fiets kwijt is. Wanneer deze wordt teruggevonden, wordt hij hierover direct geïnformeerd. Verder is het mogelijk om via Velopass de eigendomsoverdracht van een fiets te regelen en de onderhoudshistorie van een fiets bij te houden.

Kijk voor meer informatie op www.velopass.com

Koppeling met VDW Bikes is gerealiseerd

VDW Bikes is een groothandel in fietsen, fietsaccessoires en fietsonderdelen. Bij VDW Bikes leggen ze de focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en een gefundeerde dealerondersteuning.

Dit doen ze in de hele Benelux met merken als E-bike Manufaktur, Frappé Bikes, Kreidler, Bike Fun Kids, VSF Fahrradmanufaktur, Quoc Shoes, Lem Helmets en Melon helmets. Door het brede scala aan merken bedient VDW Bikes een breed en gedifferentieerd publiek.

Vanaf nu is de artikeldata van VDW Bikes in CycleSoftware beschikbaar. De voorraadstatus van de artikelen is realtime beschikbaar en ook kunnen er direct vanuit CycleSoftware orders verzonden worden naar VDW Bikes.

Nieuwe medewerker David

Bonjour,
Mijn naam is David Cabannes. Ik kom uit Frankrijk en woon sinds 2013 in Nederland. Ik heb als accountmanager voor Franse klanten bij een transport en bouwbedrijf gewerkt.

In mijn vrije tijd rijd ik graag tochten op de mountainbike en breng ik graag tijd door met familie en vrienden. Ik ga bij CycleSoftware als supportmedewerker voor Belgische en Franse klanten werken. Met mijn Franse taalvaardigheid ga ik CycleSoftware helpen om te groeien op de Franse markt. Ik heb veel zin om met iedereen kennis te maken en om mijn nieuwe werkomgeving te leren kennen.

Tot snel! Groeten,
David

CycleSoftware aanwezig op Vélovak

Op 18, 19 en 20 september staat CycleSoftware samen met CycleContent op de Vélovak beurs. Vélovak wordt georganiseerd in de evenementenhallen in Gorinchem en is een complete vakbeurs voor distributeurs en winkeliers uit de fietsenbranche.

CycleContent verzorgt zes keer per jaar een nieuwsbrief voor jouw klanten, met jouw eigen nieuws en andere actuele, interessante berichten uit de rijwielbranche. In jouw eigen huisstijl en met links naar jouw website en social media kanalen. De nieuwsbrief kan eenvoudig worden verstuurd naar het klantenbestand van jouw winkel.
Meer informatie vind je via: cyclecontent.nl

We staan op stand F116. Je kunt gratis toegangstickets bestellen door op deze link te klikken. Zien we je daar?