Digitaal Samenwerken Tweewielerbranche

DST is de onafhankelijke en centrale artikelinformatie database voor de tweewielerbranche. Het platform zorgt ervoor dat dealers gemakkelijk toegang hebben tot perfecte, actuele en gestandaardiseerde productinformatie van hun leveranciers. CycleSoftware gebruikers kunnen deze productinformatie in hun eigen programma en/of e-commerce systeem gebruiken en deze gegevens worden automatisch geüpdatet. Snel en simpel. Werken met DST bespaart veel tijd en een hoop administratieve rompslomp.

FietsDigitaal

Met Fietsdigitaal kun je eenvoudig je fietsen op internet presenteren. Via CycleSoftware plaats je de fietsen niet alleen op je eigen website, maar ook op verschillende andere websites. Als extra functionaliteit kun je door de koppeling ook gebruikmaken van Biketax.

GfK

Als ondernemer wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de markt. Hoe beweegt de markt in het huidige klimaat? Hoe presteert je onderneming ten opzichte van andere fietsenwinkels? Hoe kan je rendement verhoogd worden door het nemen van de juiste beslissingen gebaseerd op feiten in plaats van af te gaan op een onderbuik gevoel? Je wilt toch ook continu kunnen beschikken over up-to-date marktcijfers zonder dat het je iets hoeft te kosten? Onderzoeksbureau GfK biedt betrouwbare markt- en consumenteninformatie waardoor je betere beslissingen kunt nemen. Via het kassasysteem van CycleSoftware kunnen de cijfers automatisch worden aangeleverd.

Digitaal Opkopers Register

CycleSoftware heeft als één van de eerste bedrijven in Nederland een koppeling met de interface van het Digitaal Opkopersregister (DOR) gerealiseerd. Wanneer je als gebruiker van CycleSoftware een tweewieler inruilt, voert de inkoper de gegevens in CycleSoftware in. Door de koppeling die wij hebben gemaakt met het DOR, worden deze gegevens vervolgens ook automatisch geregistreerd in het DOR. Ondernemers hoeven de informatie daardoor niet dubbel in te voeren, waardoor ze deze tijd aan hun bedrijfsvoering kunnen besteden. Zo ontstaat dus voor alle partijen een win-win-situatie.