Platforms en vergelijkingssites

CycleSoftware is gekoppeld met veel externe partijen. Op deze pagina lichten we de platformen en vergelijkingssites voor je uit. Dit zijn platformen waar we extra diensten mee hebben ontwikkeld en graag mee samenwerken.

Kieskeurig.nl

Om een brug te bouwen tussen online oriëntatie van klanten en een offline bezoek aan jouw winkel heeft CycleSoftware een samenwerking met vergelijkingssite Kieskeurig.nl.

Steeds meer mensen oriënteren zich eerst online op de aanschaf van een nieuwe elektrische fiets vóórdat ze naar een fietsenwinkel gaan. Ze lezen informatie en vergelijken verschillende merken en modellen. Maar ze willen ook graag weten waar de e-bikes op voorraad staan!

De uitdaging is om die online oriënterende consumenten te verleiden om naar jouw winkel te komen. Door de samenwerking met Kieskeurig.nl biedt CycleSoftware ondernemers de kans om meer klanten in hun winkel te krijgen.

Fietsenwinkels die werken met CycleSoftware kunnen met één druk op de knop zichtbaar worden in de E-Bike StoreLocator van Kieskeurig.nl. Zo bouwen we samen een brug tussen online oriëntatie en een fysiek winkelbezoek.

ANWB E-bike vergelijker

CycleSoftware heeft in samenwerking met ANWB een koppeling gerealiseerd. Hierdoor is het mogelijk om vanuit CycleSoftware geheel automatisch je voorradige e-bikes te tonen in de E-bike vergelijker van de ANWB. Door deze functionaliteit kunnen consumenten direct contact opnemen voor informatie, een proefrit of om een e-bike te kopen.

De E-bike vergelijker op anwb.nl trekt elk jaar ruim een miljoen bezoekers. Deze mensen zijn op zoek naar een elektrische fiets die past bij hun wensen. De ANWB E-bike vergelijker toont vergelijkingen en beoordelingen en is daarmee een goede hulp bij het kiezen van de juiste elektrische fiets.

viaBovag.nl

CycleSoftware biedt rijwielzaken de mogelijkheid om hun fietsen aan te bieden op viaBOVAG.nl. Nieuwe en gebruikte fietsen kunnen worden aangeboden en zullen getoond worden op de website van viaBOVAG.nl.

Deze advertentiewebsite is alleen toegankelijk voor BOVAG-leden. ViaBOVAG.nl trekt maandelijks 1 miljoen bezoekers. Dit zijn vooral consumenten die waarde hechten aan betrouwbare aanbieders en eerlijke prijzen. Mensen met serieuze koopintenties, zo blijkt uit onderzoek.